Dagens ridning

Tari:
Idag var det inte bra väder, regnade och blåste. Vi åkte därför till ridhuset, första gången sedan jag flög av i onsdags. Som tur var där ingen där och jan kunde rida helt själv, underbart. Tari var duktig idag, gjorde ökningar, minskningar, samt lite skänkelvikningar.

Cola:
Red jag också i Vantinge, där var heller ingen när jag red henne, Carro kom när jag skrittade av Cola. Annars var där ingen, super skönt. Jag tränade mycket skritt-trav-skritt osv och även galopp-skritt-galopp osv. Samt ökningar och minskningar i galoppen, högervarvet är hennes svaga sida i detta momendet, det gäller att få henne att kunna samla sig i båda varven, att minska i högervarvet går också saktare och är svårare. Jag tog något litet språng också på henne för att så hur det kändes med fingret och så och det kändes bra.
Det är bara jobbigt när hon drar, men som tur var har jag Rein- Bows (tygelhandtag) och de är mycket lättare när man har ont i fingret, på tari får jag knyta en knut på tyglen men de gör ont i dem andra fingrarna då.


Kommentarer
Postat av: sara

fin blogg :)

2010-11-05 @ 19:42:55
URL: http://sarablomstrand.blogg.se/
Postat av: sara

fin blogg :)

2010-11-05 @ 19:42:59
URL: http://sarablomstrand.blogg.se/
Postat av: FREJA LINDSKOG - Livet på Lindgården

Nu drar jag igång med bloggtävling igen! Skicka in den bild som Du anser är den bästa som du tagit under hela Året! Du tävlar om biljetter till Göteborg Horse Show, schabrak, sadelöverdrag samt stallpaddar. Skicka in ditt bidrag redan NU! Läs mer här:



http://frejalindskog.webblogg.se/2010/november/bloggtavling-basta-bilden.html

2010-11-05 @ 19:46:45
URL: http://frejalindskog.webblogg.se/
Postat av: ina

fin blogg (:

2010-11-06 @ 11:39:21
URL: http://hoarsely.blogg.se/
Postat av: Anonym

fin blogg!



kolla in min!

2010-11-06 @ 14:34:23
URL: http://tvilllingryttarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0