Läskigt

Jag läste för ett litet tag sedan på HD:s hemsida att där var en olycka på vägen jag bor.. Klok som man är börjar man leta efter blåljus (genom fönstret) och vips hittar man det ett par hundra meter från gården.

Olycka, olycka och olycka det är så vardagen börjar se ut här. Längst vår (kära) väg. I helgen inträffade en olycka där någon körde rakt ut i åkern ett par meter och bilen har till synes legat på taket en stund också. Vid samma sväng inträffade olyckan idag. i Samma sväng körde Koenigsegg av vägen för ett par år sedan.

Tredje olyckan som hände här var förra veckan exakt då hade en bild längre bort kört av vägen i en annan sväng. Vägen här utanför är en 90 väg, ganska hårt trafikerad.

Cola har varit ute på denna väg en kväll.. Dock var det inte riktigt meningen, det var innan vi visste att hon gillar att hoppa över staket. Hopphäst där ja! Hon var där ute lös, men som tur var upptäckte vi det i tid och hon var väldigt snäll att fånga in, inga bilar kom (vilken tur!) Numera ligger staketen vid Cola på runt 1,60

Kommentarer
Postat av: Elin :)

shit vilken tur att ni fick tag på cola.. ja rejäla staket lär man ha! :)

kram

2010-09-23 @ 22:43:26
URL: http://stallvran.blogg.se/
Postat av: Lina

Vad otäckt!!!

Kanske borde åtgärda den vägen med någpt? Ex. hastighetssänkning eller så

2010-09-24 @ 17:13:06
URL: http://sallberglina.zoomin.se/blogg.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0