Carro träning Pralin

Idag tränade jag hoppning med Pralin för Carro, i grupp första gången.

Detta märktes av lite då Pralin var lite mer stressad allmänt, men hon får lära sig, det är ju mycket folk på en framhoppning!

Pralin har lite svårt med de här med rätt galopp när bommar och hinder kommer in i bilden, innan hinderna då, efter hinderna landar hon nästan alltid i rätt galopp. Carro sa att det var bättre att låta henne gå i förvänd galopp och låta henne tycka hinderna var kul och att hon själv får ändra det när hon känner för det, så här i början vi får inte glömma att hon inte har hoppat så mycket..

Vi hoppade tre hinder i rad med korta 4 galoppsprång, gick jätte bra i början. Sedan blev hon lite dragig, sa till henne och gjorde halt, då blev hon inte glad. Sedan nästa gång rättade hon sig, tog ett galoppsprång för mycket istället och vi rev hindret grovt. Nästa gång istället hoppade hon jätte bra på alla! Hon verkar verkligen lyssna och rätta sig! Detta hoppade vi tom 1m och det gick jätte bra sedan inga problem!

Sedan hoppade vi travbom in, litet kryss och sedan en oxer. Första gången ville hon absolut inte trava sedan när vi kom närmare travade hon, riktigt tittade till och funderade på vad som var hennes uppgift och det klarade hon galant! Gick skit bra! Sedan höjdes oxern mer och mer till sist låg den på 1,25!!!

Jag är jätte nöjd med träningen, hon uppförde sig jätte bra och allting gick bra! Man märker att det finns vissa saker som galoppen att träna på så hon fattar rätt galopp osv..

Vägen hem var inte jätte bra, först underkylt regn sedan snö, usch hemska vinter!

Kommentarer
Postat av: Lina S

Vad kuL!

2011-02-02 @ 09:25:15
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Sara

kul att det gick bra på träningen :)

fin bild!

2011-02-02 @ 09:37:14
URL: http://www.saraaandersson.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0