Maria träning Tari

Idag tränade jag igen! Mycket träningar och mycket körande!

Vi började med att diskutera lite kring gårdagen, mest om banan och min ridning. Jag fick faktiskt beröm för jag red så snyggt och prydligt och red vägarna så som man skulle och hade en jämn och bra galopp hela tiden! De där lät som många pluspoäng!! Vi rev ju sista hindret jag och Pralin. Men Maria tyckte att jag tog ut svängen väldigt bra och red precis som jag skulle och att de hindret var det svåraste på hela banan och att 1:an stod väldigt dumt också! Känns bra att få veta att man gjorde rätt även på tävling, bra med en engagerad tränare!


Nåja åter till träningen med Tari. Hon gick faktiskt bra idag. I början bråkade hon lite och sprang iväg men sedan lugnande hon sig. Red bla skänkelvikning snett igenom över hela stora ridhuset, vilken känsla jag fick åt ena hållet helt amazing vad fint det gick! I andra hållet försökte hon mest vika halsen och springa ifrån arbetet, fick henne att arbeta lite mer där i alla fall till sluts!

Galoppen tycker jag aldrig går bra, högervarvet går sämst som vanligt.. Men vänstervarvet tyckte jag inte att jag fick någon bra känsla i heller, men maria tyckte det såg bra ut!

Hoppningen idag bestod av en serie på sammanlagt 6 hinder, varav två oxrar. Först var där två hinder som studs, sedan något galoppsprång till nästa hinder och till nästa hinder igen.. Sedan dem två sista hinderna var också som studs. Riktigt nyttig övning för Tari. Då hon måste tänka själv och måste både länga och korta sig! Hon gjorde det väldigt bra, ibland vinglade hon lite för att få mer plats, men sedan gick det kalas! Hon hoppade till och med igenom riktigt och inte bara kastade sig iväg som hon brukar!

Förra sommaren...

Kommentarer
Postat av: Emma Åkesson

Fin blogg:) Följa varann på bloglovin??

2011-03-21 @ 18:59:33
URL: http://varnamoryttaren.blogg.se/
Postat av: marre

vad har du för väst på bilden? :D

2011-03-21 @ 20:41:56
URL: http://clarquists.blogg.se/
Postat av: marre

sv: okej, har letat överallt efter en sån, men hittar ingenstans där de säljs. Vet du vart man kan köpa sånna?:)

2011-03-21 @ 21:22:58
URL: http://clarquists.blogg.se/
Postat av: linda

Jättefin blogg! :D

2011-03-21 @ 22:49:02
URL: http://lindalidstrom.blogg.se/
Postat av: hanna

härlig blogg!! =)

2011-03-22 @ 18:07:53
URL: http://hannanorberg.blogg.se/
Postat av: marre

sv: okej tack :)

2011-03-23 @ 06:49:54
URL: http://clarquists.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0