Dagens träning

Idag var vi i Åstorp och tränade Cola för Maria.
 
Fokus idag låg mest på att Cola inte skulle gå och fuska genom att gå lite stäld åt fel håll och att hon verkligen skulle arbeta med bakbenen. Ryggningarna dem första gången gick knappt. Colas favorit är inte ryggningar, hon blir väldigt istadig och arg när hon ska rygga och gör det väldigt ogärna. Men efter några gångers ryggningar gick det mycket bättre.
 
I slutet av träningen hoppade vi två sockerbitar som studs och 5 ganska korta galoppsprång fram till en sockerbit och sen ett räcke också på studs och en sockerbit efter räcket också (med sockerbitar menar jag en bom som ligger på sockerbitarna dock).
 
Hoppade detta ett par gånger från båda hållen, i slutet när räcket var 1,30 var Cola riktigt riktigt trött och orkade inte riktigt ha någon fart in så då hoppar hon nästan stillastående över räcket, men klarar det fint ändå.
 
I vinter blir det en massa styrketräning med henne, hon mååste lära sig att inte bli trött så fort, och orka mer.
 
Hoppar hon två klasser på tävling är det precis som att i sista klassen blir hon trött och börjar riva, sen bryr hon sig inte fall det trillar en eller fem bommar till....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0