Mål 2013

 
Cola- Kvala 1,30 (fattas sista nollan). Bli stadigare i 1,20, debutera 1,30. Sen får vi lite se hur det går. Försöka behålla ridbarheten och utveckla henne mer och mer hela tiden, hon måste bli lydigare, lära sig rygga ordentligt bla.
Tari- Komma ut på tävlingsbanorna igen, hon har haft ett uppehåll på cirka ett år, hon har under 2012 varit ute på ett fåtal tävlingar med mindre bra reslutat. Planen är att hon i början på året ska komma ut på lite pay & jump och se hur det går och så småningom ut på lite lokala tävlingar och se om vi kan komma tillbaka till 1,20 igen. Det beror lite på hur det går.
Curre-Lära känna honom ordentligt, bli säker på honom och komma på alla knappar. Ut och hoppa lite pay &  jump och första delen av året bara ta det väldigt lungt. Vi får se när vi gör vår tävlingsdebut, bättre att ta det lite lugnt i början och se att allt stämmer innan vi börjar tävla. Inga tävlingsplaner med honom i sikte de första månaderna på året i alla fall.
 
Målen är mest inriktade på början av året, då jag inte vet hur det kommer gå med Tari och Curre. Det är svårt att sätta realistiska mål för de på ett helt år. Det är mycket lättare med Cola som jag känner utan och innan.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0